Ferm-gereedschap.nl

Assortiment Ferm gereedschappen

Deel artikel

Assortiment Ferm gereedschappenAls je als klusser in de winkel loopt dan weet je soms niet welk merk van gereedschap je moet kiezen. De winkelrekken puilen uit en tal van merken komen naar voren. Denk daarbij aan Bosch, Makita maar evengoed Ferm. Een heel bekend en internationaal merk uit Nederland. Ze bestaan al sinds 1965 en ontwikkelden hoogwaardige gereedschappen zodat wij op ons best kunnen klussen. Het gereedschap van Ferm voldoet aan de strenge Europese normen en voldoet aan de allernieuwste veiligheidseisen. Ze hebben allerlei zaagmachines, boormachines, schuurmachines, kortom voor elk wat wils. Maar welke machines worden als beste aangeraden door Ferm zelf? Die vind je hier op www. Ferm-gereedschap.nl!

Cirkelzagen

De cirkelzaag is geschikt voor het zagen van allerlei materialen zoals hout, aluminium, tegels, gipsplaten en kunststof. De CSM1039 handcirkelzaag wordt sterk aangeraden door Ferm. Dit vanwege het comfortabel en nauwkeurig zagen met deze cirkelzaag. De machine heeft een ergonomische handgreep en je kan de voetplaat instellen waardoor de machine te gebruiken is voor zaaghoeken tussen de 45 en 90 graden. Nog een aanrader is de FERM CSM1043, een precisie cirkelzaag, geschikt voor zeer vele klussen. Een vermogen van 500 Watt en het juiste zaagblad zorgt er voor dat deze cirkelzaag door zowat elk materiaal heen geraakt. Dankzij het snoer van 3 meter, ideaal dus om te gebruiken!

Accuboormachines

Een boormachine dient iedereen in huis te hebben, je kan ze voor de kleinste dingen nodig hebben. Best neem je dan een boormachine met accu zodat je niet hoeft te klungelen met een snoer. Een echte aanrader van Ferm is de Li-ion Accuboormachine 18V 1.5Ah – 2 accu’s. Een machine met kracht en zeer goede technologie. De machine heeft 2 versnellingen zodat je ook kan boren in hout en metaal. er worden 2 accu’s meegeleverd zodat je gemakkelijk kan doorwerken terwijl de ene accu oplaadt. De Li-ion Accuboormachine 12V 1.5Ah – 1 accu is de 2de aanrader van Ferm, een zeer krachtige accuboormachine waarbij je moeiteloos in alle materialen schroeft en boort. Voorzien van LED werkverlichting en een echte krachtpatser!

Schuurmachines

De Handpalmschuurmachine 220W is een echte aanrader wat betreft de schuurmachines van Ferm. Ergonomisch ontworpen en voorzien van stofafzuiging zodat je proper en gezond kan werken. Wil je je schuurpapier eenvoudig wisselen? Dit kan heel eenvoudig en snel door het klittenband bevestigingssysteem. Voorzien van een 3 meter snoer zodat je de machine altijd praktisch kan gebruiken.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een