Ferm-gereedschap.nl

Betonpoer antraciet kopen

Deel artikel

Antraciet is een kleur die je veel ziet bij betonnen elementen, en dus ook betonpoeren. Het staat erg mooi bij donkergekleurde bouwwerken. Het loopt natuurlijk heel mooi in elkaar over als je een antracietkleurige schutting hebt die staat op antracietkleurige betonpoeren. Niet alleen staat dit mooi maar het heeft natuurlijk ook een functie. De betonpoeren zorgen ervoor dat het bouwwerk stevig staat en niet wegzakt. Zelfs bij een hele sterke wind zorgen de betonpoeren ervoor dat jouw bouwwerk gewoon netjes op zijn plek blijft staan. Mocht je een houten bouwwerk hebben dan helpen betonpoeren ook het hout langer mooi te houden. Doordat de betonpoeren een stukje uit de grond komen raakt het houtwerk de grond niet. Zo voorkom je dat er vocht in het hout gaat zitten en het hout gaat rotten. Beton daarentegen kan goed tegen vocht en slijt nauwelijks. Dus door betonpoeren te plaatsen gaat je bouwwerk dus ook nog jaren langer mee. Mocht je op zoek zijn naar een betonpoer in antraciet dan kun je terecht bij de Betonpoerengigant.

Betonpoer antraciet bij de Betonpoerengigant

Bij de Betonpoerengigant hebben ze verschillende betonpoeren in antraciet. Als je niet precies weet welke je nodig hebt ik het handig om de ervaren medewerkers van de Betonpoerengigant om advies te vragen. Bij een groter bouwwerk heb je namelijk vaak een grotere betonpoer nodig. Bij de Betonpoerengigant bieden ze antracietkleurige betonpoeren aan voor bijvoorbeeld schuttingen, pergola’s, buitenkeukens, overkappingen, tuinhekken, speeltoestellen en carports.

Betonpoer antraciet plaatsen

Als je de antracietkleurige betonpoer hebt gekocht dan is het vrij makkelijk om ze te plaatsen. Je graaft als eerst een gat dat diep genoeg is om de betonpoeren voor de helft in te graven. Je kunt er ook nog voor kiezen om een funderingstegel onder de betonpoer te plaatsen voor extra stevigheid. Na het plaatsen van de betonpoer zorg je dat alles recht staat en vul je het gat met snelcement. Je kunt er ook nog voor kiezen betonpoeren te nemen met een schroefhuls en een verbindingsplaatje zodat je op een eenvoudige manier de juiste hoogte en de betonpoer waterpas kan stellen. Mocht je nog vragen hebben over de betonpoeren in antraciet dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van de Betonpoerengigant.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een