Ferm-gereedschap.nl

Budgetvriendelijk je badkamer opknappen? Dit zijn onze tips!

Deel artikel

Mocht het tijd zijn om je badkamer budgetvriendelijk op te knappen, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Als eerste is een wastafel of waskom natuurlijk een belangrijk gebruiksproduct en is het vooral zaak dat deze zowel mooi én praktisch is. Door te kiezen voor een solid surface waskom van Marlan, heb je een wastafel die zowel luxe als praktisch in het gebruik is. Bekijk hier deze stijlvolle waskommen, misschien kun je inspiratie opdoen voor je eigen badkamer. De wastafels van Marlan zijn op maat te maken en kunnen zo helemaal aangepast worden aan jouw droombadkamer.

Een nieuwe douchebak

Wanneer je een nieuwe douche wilt, is het ook mogelijk om een douchebak of douchevloer op maat te laten maken. Het is belangrijk dat een douchebak functioneel is, maar ook goed past bij de stijl van de badkamer. Doordat deze op maat gemaakt worden, zijn er talloze mogelijkheden als het op kleur, formaat en vorm aankomt. Als je bijvoorbeeld een gekke hoek in de badkamer hebt op de plek waar de douche moet komen, dan is dit geen probleem voor het materiaal van Marlan. Het kunststof wordt in de vorm gegoten zodat deze precies past. 

Tegels verven

Als je je badkamer goedkoop wilt opknappen, kun je het makkelijkste de tegels van je badkamer gaan verven. Dit kost je wel veel tijd, maar zal je in ieder geval geld besparen op de tegels en tegelzetter. Hiervoor moet je zorgen dat je de juiste verf haalt. Het is natuurlijk belangrijk dat deze goed tegen water bestand is en niet binnen de kortste keren zal afbladderen. Als je toch wel nieuwe tegels wilt of moet hebben in de badkamer, kun je er ook voor kiezen om deze zelf te zetten in plaats van er iemand voor in te huren. Je zou dan ook familie en vrienden in kunnen schakelen om je hierbij te helpen. 

Doe het zelf

Dit laatste is de makkelijkste manier om geld te besparen op het opknappen van je badkamer. Als je hier iemand voor inhuurt zul je best wat geld moeten betalen voor de arbeidskosten. Het voordeel ervan is wel dat het snel klaar zal zijn en door een professioneel gedaan is. Het nadeel zijn de kosten. Als je een beetje online kijkt, kun je veel video’s en blogs vinden hoe je bijvoorbeeld zelf tegels kunt zetten of een wasbak aan moet sluiten. Door dit allemaal zelf te doen, kun je budgetvriendelijk je badkamer opknappen.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een