Ferm-gereedschap.nl

Deze ruimtes worden het meest verbouwd in Nederland

Deel artikel

In het voorjaar hebben de bouwwinkels en online webshops het enorm druk met de verkoop van klusmaterialen. Veel bewoners zien het voorjaar als het ideale moment om de woning eens aan te passen en om te toveren tot ideaal droomhuis. Het is immers de ideale temperatuur om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.

Uit onderzoek is gebleken dat er twee specifieke ruimtes vaak aangepast worden, zodra het voorjaar in zicht is. Als bedrijf kan het zeer interessant zijn om te weten welke ruimtes het meest aangepast worden, aangezien de voorraad hierop gebaseerd kan worden. In dit artikel zullen wij meer vertellen over deze aanpassingen. Lees snel verder.

De twee ruimtes

Indien bewoners zich wagen aan een opfrisbeurt van hun woning, blijken zij zich voornamelijk te richten op de keuken en/of de badkamer. Deze ruimtes worden immers dagelijks in gebruik gesteld, waardoor het belangrijk is dat de ruimte hygiënisch, praktisch en geordend is. De meeste bewoners willen de ruimtes comfortabeler of mooier maken. Zo worden kastjes praktischer neergezet, zodat er ruimte wordt gecreëerd. Om de ruimtes mooier te maken, worden er accessoires geplaatst. Met een balkdrager kunnen er houten balken en plankjes worden bevestigd. Aan de hand van schroefogen kunnen er plantjes worden opgehangen. Het is tegenwoordig namelijk zeer populair om het buitenleven naar binnen te halen, zowel het kleurenpalet als de materialen.

Top drie

Naast de verbouwing van de badkamer en de keuken, wordt er ook een andere ruimte regelmatig onder handen genomen: de tuin. Zodra er langere tijd geen aandacht geschonken is aan de tuin, zal de tuin bestaan uit onkruid, dode plantjes en kapotte onderdelen. Hoog tijd om deze plek eens op te knappen. De meeste bewoners richten zich enkel op de indeling van de tuin, waarbij er een terras wordt aangelegd of de tuin groener wordt gemaakt.

Verduurzamen

Twintig procent van de ondervraagden heeft aangegeven dat zij willen verbouwen om hun woning duurzamer te maken. Vanwege het huidige klimaatprobleem is het verduurzamen van de woning een heuse trend geworden. Dit doel kan op diverse manieren behaald worden. Zo kunnen er zonnepanelen worden geplaatst, kan het glas beter geïsoleerd worden of kan er een regenton geplaatst worden in de tuin. 

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een