Ferm-gereedschap.nl

Garage Veiligheid Tips

Deel artikel

Één van de grootste fouten die mensen maken is de afstandsbediening van de garagepoort in hun auto laten liggen. Dieven breken in je auto in en nemen de afstandsbediening mee waardoor ze onmiddellijke toegang krijgen tot je huis. De beste manier om te voorkomen dat dit gebeurt, en toch gemakkelijk toegang hebben tot je huis is om een afstandsbediening die je als sleutelhanger kan gebruiken te kopen.

Beveilig je garagepoort nood mechanisme door een spanbandje of een product dat ontworpen werd op de “zes seconde” inbraak te voorkomen. Producten zoals de geen toegang veerslot bescherming zijn gemakkelijk om te installeren en kosten vaak onder $20 en maken deze inbraak techniek bijna onmogelijk. Criminelen zullen een deurklem en kleerhanger gebruiken om het loskoppel mechanisme van je garagepoort opener te nemen en kunnen zo in je garage (en huis als je deur van je huis niet op slot is) in slechts enkele seconden.

Houd de deur tussen je garage en huis gesloten. We raden aan om een nachtslot te gebruiken. Zorg er ook voor dat de deur van de garage naar je huis zo stevig is als je voordeur. Een stalen deur is het beste en anti intrap toestellen worden ook aangeraden. Het is echt niet zo’n groot ongemak om de deur van het slot te doen als je dan weet dat je huis veilig zal zijn.

Als je ramen in je garagepoort of aan de zijkant van je garage hebt, gebruik dan zeker ondoorzichtig of bevroren glas om dieven te verhinderen om binnen te kijken om te kijken welke spullen je allemaal liggen hebt of belangrijker nog, of er iemand thuis is of niet. Houd dure items zoals golfclubs, fietsen en elektrische toestellen uit het zicht. Dit zijn de items die gemakkelijk te verkopen en verpachten zijn.

Gebruik altijd een hangslot op het schuifslot van je poort als je op reis gaat of weg bent van huis voor een langere periode. Als je geen schuifslot op je garagepoort hebt, kan je dat voor minder dan 10 euro kopen in een grootwarenhuis of online verkoper van garagepoort onderdelen. Dit zorgt ervoor dat niemand je garagepoort manueel of met een afstandsbediening kan openen.

Dit stelt je meer gerust dat je garage beveiligd is tijdens het reizen. Een kleine tip nog is dat je je opener kan ontkoppelen of de vakantiemodus op je muur aanzet om te voorkomen dat de knop per ongeluk wordt ingedrukt als je thuiskomt en je poort, opener of beide beschadigd worden doordat ze naar beneden gehouden worden.

Lees meer over hangslot hier: https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een