Ferm-gereedschap.nl

Het nut van gebodsborden op het kantoor

Deel artikel

Gebodsborden zijn er om verplichtingen in te stellen in een bepaald gebied. Dit kan op een kantoor zijn maar ook op een weg, waar je ze met name als verkeersborden ziet. Wat is nu precies het nut van gebodsborden op het kantoor vraag je je misschien af? Ze zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze borden geven eigenlijk aan dat er bepaalde regels/preventies zijn op het werk. Je kan denken aan helmen, handschoenen of gehoorbescherming. De gebodsborden zijn er dus om mensen te wijzen op de regels om het werk veiliger te maken en kansen op bedrijfsongevallen kleiner te maken. Hierbij kan je dus eigenlijk alle regels opplakken die je nodig vindt om te laten weten aan jouw medewerkers! Zo kan je borden met teksten bestellen, waarschuwingsborden, verbodsborden, eerste hulp borden en nog veel meer!

ESV Shop

Heb je zo’n gebodsbord nodig? Dan kan je bij ESV shop helemaal los! Van nooduitgang-borden tot borden op maat, alles kan geregeld worden bij ESV shop. Zij bieden alle soorten veiligheidsborden aan in verschillende soorten, kleuren en maten. Zij beschikken over een ruim assortiment borden op het gebied van veiligheid en regels. Daarnaast kan je altijd bij ze terecht voor alle ISO 7010 veiligheidsborden. Wanneer je niet kan vinden waar je precies naar op zoek bent, kan je ook nog een bord op maat laten maken. Neem dan contact met ze op met de e-mail die op de website staat en dan kunnen ze je zeker verder helpen!

Gebodsborden

Wanneer je een bepaald soort gedrag of activiteit wilt verbieden dan heb je verbodsborden nodig. Het is mogelijk om bepaalde handeling te stimuleren, denk aan het desinfecteren van je handen, een mondkapje opzetten, waar je wel en niet mag roken, enzovoorts. Je kan deze borden dus in verschillende situaties gebruiken.

Veiligheidshesjes

Veiligheid is natuurlijk erg belangrijk op de werkvloer en daar buiten ook. Alles draait om veiligheid en om iedereen een veilig gevoel te geven. Veiligheidshesjes zullen hier ook altijd bij helpen, ze houden jou veilig omdat iedereen je goed en duidelijk kan zien en je collega’s weten ook dat je bij het bedrijf hoort. Bij ESV shop is er een groot assortiment van veiligheidshesjes die voldoen aan de EN- 20471 norm. Wil je officiële RWS veiligheidshesjes kopen? Ook deze hesjes zitten in het assortiment van de webshop.

Noodgevallen

In geval van nood weten de mensen waar ze terecht moeten of bij welk punt ze zich kunnen melden. Nu kan je met de juiste gebodsborden en veiligheidshesjes zorgen dat de werkvloer en de inrichting van je bedrijf/winkel veilig is. Heb je vragen, of heb je advies nodig om te weten wat je nodig hebt, neem dan contact op met ESV en dan kunnen zij jou altijd verder helpen!

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een