Ferm-gereedschap.nl

Professionele gereedschappen Ferm

Deel artikel

Zaagmachine FermBen je een professionele klusser of doe je gewoon in je vrije tijd regelmatig klusjes dan weet je hoogstwaarschijnlijk wel welk materiaal te gebruiken is voor welke klus. Ben je echter niet zo’n fan van klussen en heb je dan toch eens een grote klus te doen dan weet je vaak niet hoe eraan te beginnen of welk materiaal geschikt is voor welke klus. Tegenwoordig is er zo veel gereedschap en werkmateriaal dat je niet weet wat voor welke taak geschikt is. Daar maken wij hier voor jou nu een einde aan door hier op http://www.ferm-gereedschap.nl/ een handige gebruikersgids mee te geven.

Decoupeerzagen

Heb je hout, plastiek, keramische tegels, gipsplaten of laminaat te zagen? Dan is de decoupeerzaag de zaagmachine die je nodig hebt voor deze klus. De decoupeerzaag kan je omschrijven als de meest veelzijdige zaagmachine. Het grote voordeel bij de decoupeerzaag is dat je er zowel gewoon rechte lijnen mee kan zagen als in bochten mee kan zagen. Bovendien is het een heel nauwkeurige zaag die afgestemd kan worden op het te zagen materiaal en je kan bovendien de snelheid waarmee je zaagt zelf instellen. Nieuwe laminaat leggen, de decoupeerzaag helpt je daarbij!

Cirkelzagen

De cirkelzaag is jouw beste vriend als je lange en rechte zaagsneden wil maken in dikker materiaal. Denk daarbij aan triplex, houten balken, harde vloeren en vloerpanelen. Het meeste wordt ze gebruikt om in dikker hout te zagen omdat ze heel snel kan zagen en daarbij heel nauwkeurig te werk gaat. Om te zagen in de andere materialen heb je daarvoor uiteraard de aangepaste speciale zaagbladen nodig.

Multi-materialen zaagmachine

Deze zaag is geschikt als je klusjes wil gaan doen die verschillende materialen bevatten, denk hierbij aan PVC, aluminium, hout en tegels. Dit enkele gereedschap kan je hier perfect voor gebruiken en zaagt recht maar ook invallend. Bovendien kunnen er aan deze zaag verschillende zaagbladen bevestigd worden, zelfs diamantschijven en hardmetalen zaagbladen. Ideaal dus voor allerlei verschillende klusjes.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een