PVC vloeren kopen

PVC vloeren zijn uniek omdat de keuze in deze vloeren enorm groot is. Alles is mogelijk. Van eiken tot een betonlook, je kan het zo gek niet bedenken. Voor iedereen is er een vloer die perfect aansluit bij de desbetreffende stijl. Bij bijvoorbeeld een houten vloer is de kans dat er vlekken ontstaan aanzienlijk groot wanneer de vloer in aanraking komt met vocht. Bij een PVC vloer is dit niet het geval, want deze vloeren zijn vochtbestendig. Daarbij komt kijken dat de prijs van een natuurlijke vloer veel duurder is dan een PVC vloer. Met een PVC vloer bent u namelijk voordeliger uit dan dat u een houten vloer aanschaft.

Hygiëne en ruimtes

Het fijne aan een PVC vloer is dat eventuele bacteriën en vuil gemakkelijk te verwijderen zijn. PVC vloeren zijn namelijk antibacterieel en voorkomen de groei van eventuele micro-organismen. De vloeren zijn dus makkelijk te onderhouden. Dit kan u waarmaken door de vloer eerst even te stofzuigen en er daarna overheen te gaan met een dweil of mop. Naast de hygiëne zijn PVC vloeren geschikt voor alle ruimtes. Van uw huiskamer tot aan de keuken en zelf de badkamer, alles is mogelijk!

Duurzaam
PVC vloeren kopen wordt gezien als een goede investering. Een PVC vloer kan namelijk maar liefst 25 jaar lang meegaan. Dit maakt de vloer sterker dan laminaat, hout en de overige vloeren op de markt. De vloeren gaan namelijk lang mee door de fijn beschermende toplaag boven op de desbetreffende kunststoflagen. Hierdoor zijn de vloeren geschikt om overal toe te passen. Van kantoorruimtes, winkels, woonruimtes tot in zorginstellingen. PVC vloeren zijn namelijk zo gemaakt dat ze de zwaarste belastingen kunnen weerstaan. Uw PVC vloer zou dus niet zomaar uiteenvallen, vergruizen of barsten. PVC vloeren kopen kan gemakkelijk bij één van uw lokale vloerenwinkels.

Nadelen

Bij het leggen van een PVC vloer heb je een egaal vlakke ondervloer nodig, aangezien de vloer maar een paar millimeter dik is. Wanneer uw PVC vloer gelijmd wordt, is dit een belangrijk aandachtspunt. In veel van deze gevallen moet de ondervloer geëgaliseerd worden. Door het moeten egaliseren van de ondervloer lopen de kosten hogerop. Maar het egaliseren van een ondervloer is niet altijd van toepassing. Dit hoeft namelijk niet bij een PVC vloer die bestaat uit click-stroken. Kiest u een vloer uit met click-stroken, dan moet u alsnog zorgen voor een goede ondervloer. Denk hierbij aan een vloer van bijvoorbeeld zandcement of beton.

Bron: www.123vrijwonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *