Ferm-gereedschap.nl

Tussenwanden

Deel artikel

Er zijn grote gebouwen waarin de grote ruimte afzonderlijke werkplekken moeten worden gecreëerd. In de grote ruimte kunt u afzonderlijke ruimten maken, die afzonderlijk verwarmd kunnen worden. In de ruimte waar niet wordt gewerkt, hoeft het niet zo warm te zijn. Daardoor kan er veel energie worden bespaard wat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Het plaatsen van systeemwanden

Wanneer u een grote lege ruimte heeft, dan kunt u binnen dat pand afzonderlijke kleinere ruimten maken door gebruik te maken van systeemwanden, die ook wel scheidingswanden worden genoemd. Scheidingswanden plaatsen om afzonderlijke ruimten te maken. Dat is ook ideaal om een groot kantoor in te richten. U kunt de tussenwanden van gips, staal of glas maken. Door glas te gebruiken heeft u wel een afzonderlijke ruimte, maar voel u zich niet alleen. U ziet de andere collega’s. Moet de ruimte, waarin u werkt, aangepast worden, dan is dat vrij eenvoudig te verwezenlijken door de wanden te verplaatsen. Door het verplaatsen van de wanden, zal er geen schade aan het grote pand worden aangebracht. Met een beperkt budget kunt u gemakkelijk meerdere ruimtes maken.

De voordelen van een scheidingswand van glas

Werkzaamheden in een kantoor vragen de laatste jaren meer transparantie. Toch moet u in uw eigen ruimte voldoende privacy hebben om lekker te kunnen werken. U kunt gemakkelijk bepaalde ruimten aanpassen aan de werkzaamheden die van u verlangd worden. De privacy kunt u in een ruimte met een glazen wand waarborgen door op de wand stickers te plaatsen. U kunt de stickers op maat laten maken.   

De soorten wanden om een aparte ruimte te maken

Er zijn in principe drie verschillende soorten glaswanden, namelijk: de enkel volglaswand, de cassette glaswanden en de dubbel vol glaswanden.

De gipsvinyl wanden kunt u gebruiken wanneer u een afgesloten ruimte wil hebben. Omdat de ruimte hierbij helemaal afgesloten is, kunt u er een raam in laten plaatsen. Deze wanden zijn veelzijdig en goedkoop en daarom worden ze in de praktijk vaak gebruikt. 

De stalen wand is kenmerkend door de tijdloosheid en elegantie. Deze wand geeft iedere ruimte een aparte moderne uitstraling. Omdat de wand van staal is, heeft hij een strak uiterlijk.

Er zijn ook wanden die gebruik maken van een kliksysteem. Daardoor zijn ze eenvoudig te monteren en te demonteren.

Voordat u de grote ruimte gaat indelen, is het verstandig er eerst goed over na te denken en te overleggen met alle betrokkenen. Door er iedereen bij te betrekken, zullen de werknemers er allemaal met plezier werken. Dat bevordert de sfeer en het werkgenot, waardoor de productiviteit van het werk groter wordt.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een