Ferm-gereedschap.nl

Waarom een heftruck zo prijzig is

Deel artikel

Wanneer je in de wereld van transport werkt, is een heftruck een onderdeel van het logistieke proces die eigenlijk onmisbaar is. Dit voertuig zorgt ervoor dat de pallets met de producten uit de vrachtwagens worden gehaald en de heftrucks zorgen er ook voor dat de producten naar de magazijnen en stellingen worden gebracht. Hierdoor is zo’n heftruck dus erg kostbaar en kunnen ze ook erg prijzig zijn. Heftrucks worden ingedeeld voor een gespecificeerd maximum gewicht en voorwaarts zwaartepunt. Deze informatie kan je vaak vinden op de website van de fabrikant. In een normale werkomgeving hebben heftrucks een laadcapaciteit van 1 tot 5 ton. Het besturen van een heftruck is dus meer dan alleen het heffen en zakken van de vorken, er zijn nog een stuk meer mogelijkheden. En meer mogelijkheden betekent dus ook hogere prijzen. Zo heb je heftrucks met een elektrische motor en een verbrandingsmotor. Een elektrische is vaak duurder dan één met een verbrandingsmotor. Ook kan je een nieuwe of een gebruikte heftruck kopen, hierbij is een nieuwe natuurlijk duurder dan een gebruikte.

Heftruckdiscounter

Wanneer je een gebruikte heftruck wilt kopen ben je bij heftruckdiscounter aan het juiste adres. Dit is de eerste online webshop waar je gebruikte heftrucks, stapelaars en palletwagens kan kopen. Je kan kiezen uit verschillende afleverpakketten. Je kan zelf de keuze maken welk pakket je wilt en voorzien van garantie met een veiligheidskeuring. De producten van Heftruckdiscounter zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en worden afgeleverd vanuit het eigen bedrijf. Hierdoor kunnen ze jou een zeer snelle levering beloven! Dit is natuurlijk hartstikke fijn wanneer je het product snel nodig hebt, of gewoon niet kan wachten tot het er is. Alle producten zijn in goede staat, zowel mechanisch als visueel. Ze worden gecontroleerd door monteurs die werken voor het bedrijf, hierdoor kan je er van uit gaan dat ze altijd veilig zijn en goed werken.

Gebruikte heftrucks

Een gebruikte heftruck/tweedehands heftruck is natuurlijk de oplossing om je kosten laag te houden. Dit kan vaak wel honderden of zelfs duizenden euro’s schelen! Een nieuw transportmiddel kopen is natuurlijk een grote investering. Een transportmiddel zoals een heftruck gaat immers ook langer mee dan een heel mensenleven! Let wel op een aantal dingen wanneer je gaat kijken naar een gebruikte hefttruck. Heeft het een CE-markering? In Nederland moet een heftruck altijd voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft eigenlijk aan dat de machine voldoet aan de regels die in Europa gelden op het gebied van gezondheid, milieu en veiligheid. Daarnaast moet je ook altijd letten op technische aspecten en keuringen. Er worden hele strenge eisen gesteld aan heftrucks en de bedrijven die ze maken, dus zorg er altijd voor dat dit klopt.

Gelukkig kan je er bij Heftruckdiscounter van op aan dat deze altijd worden nagekeken en de regels altijd nageleefd worden. Ze hebben oog voor detail en zullen alleen producten verkopen die van een hoge kwalitatieve waarde zijn. Aarzel dus niet om voor jouw bedrijf een heftruck te kopen!

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een