Ferm-gereedschap.nl

Welke printer heb ik nodig?

Deel artikel

Welke printers zijn er nu geschikt voor op kantoor? Misschien heeft je jezelf dat al wel afgevraagd. Het aanbod en de verschillende mogelijkheden zijn zo groot, dat de kans aanwezig is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om toch uit dat uitgebreide aanbod de juiste keuze te maken, vertellen wij je wat meer over printers, zodat alle mogelijke informatie heeft om een goed overwogen keuze kunt maken.

Kleuren- of zwart-witprinter

Is het printen in kleur voor jouw bedrijf noodzakelijk of niet. Dat is een van de belangrijkste vragen die jij jezelf kan aanvragen. Misschien is dat zo, omdat jij veel facturen stuurt, waarbij het noodzakelijk is dat deze in kleur zijn. Is dit niet zo en worden de printers bij jou op kantoor alleen voor personeel doeleinde gebruikt, dan is een kleurenprinter wellicht overbodig. Dan doe jij er goed aan op een zwart-wit hp printer te kopen bij Refurbished printers. Zo bespaar je bijvoorbeeld kosten op cartridges of toners. Brengt u rapportage, factures bij de klanten, kies dan wel voor een kleurenprinter.

Aan welke eisen moet een printer voldoen?

Nu je een keuze hebt gemaakt tussen een zwart-witprinter en een kleurenprinter, zijn er nog een heleboel keuzes te gaan, wil je een printer aan kunnen schaffen. Denk hierbij eens aan het formaat. Printen jullie op kantoor alleen A4 formaat of ook wel eens in A3. Daarnaast zit er nog verschil in of de printer alleen moet printen of nog extra functies moet hebben zoals scannen en kopiëren. Over het algemeen kiezen bedrijven ervoor om een all-in-one printer aan te schaffen, in plaats van drie losse apparaten

Algemeen advies

Daarnaast willen we je nog voorzien van wat algemeen advies, voordat je een printer koopt, zodat we zeker weten dat je de juiste koopt, hebben we nog 2 tips:

  • Laserprinter is het meest geschikt voor zakelijk gebruik. Deze printers zijn razendsnel en het papier is vrijwel meteen droog. Kortom ideaal voor op kantoor.

Kies een printer met een lange levensduur, ook al is de prijs van zo’n printer een stuk hoger. Dit levert op lange termijn voordeel op.

Rate this post

Gerelateerd nieuws

Soorten gereedschappen
Gereedschap

Welke soorten gereedschappen zijn er?

Er bestaan diverse soorten gereedschappen. Denk maar eens aan handgereedschap, maar ook aan elektrisch gereedschap. Op deze website zal je meer te weten komen over

Soorten Ferm gereedschappen
Gereedschap

Soorten Ferm gereedschappen

We hebben in ons dagelijkse leven allemaal gereedschap nodig, of je nou een fervent klusser bent of niet. Denk maar aan een schroevendraaier om een